Us convidem a la presentació del Llibre d’aparellar de menjar i a un tast medieval

7portes
Interior del Restaurant 7 Portes

L’Editorial Barcino i el Restaurant 7 Portes us volen convidar a un acte molt especial: la presentació del Llibre d’aparellar de menjar, el segon volum de la col·lecció Set Portes de Receptaris Històrics de cuina catalana, que comptarà amb la participació de Carles Duarte, president de la Fundació Carulla, i Paco Solé Parellada, propietari del restaurant 7 portes, entre d’altres.

L’acte clourà amb un tast medieval inspirat en les receptes del llibre que ha estat elaborat especialment per a aquesta presentació.

 

 

Dimarts 22 de març

Restaurant 7 portes

Passeig Isabel II, 14, Barcelona

19 h

Sorteig entre tots els Amics que s’apuntin de 6 invitacions exclusives per a l’acte i la degustació medieval 

Participa enviant el teu nom, cognoms i número de carnet abans de les 12 h del dimecres 16 de març a: participa@editorialbarcino.cat.

Tots els guanyadors seran informats a través del correu electrònic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: