Una cita amb Ramon Llull, l’amic i l’amat al monestir de Sant Pau del Camp

sdr

El proper dijous 6 d’abril, a dos quarts de vuit del vespre, et proposem un ménage à trois on t’emparellaràs amb la mística i la raó. Una cita d’altura als baixos fons del Raval en la presentació del darrer llibre la col·lecció Tast de Clàssics.

El Llibre d’amic i amat, un del textos místics més importants de la literatura europea, arriba rejovenit a les llibreries. Per celebrar-ho et convidem a endinsar-te en l’univers lul·lià, alhora que descobreixes les interioritats del monestir benedictí de Sant Pau de Camp. L’obra ha estat portada al català actual de la mà de Sebastià Alzamora, escriptor i poeta imparable, un dels que millor empra la llengua catalana. L’edifici romànic també guarda els seus encants: amb dues imponents absidioles, tot i que enguany celebra els 900 anys de la seva fundació, és un dels més ben conservats de la ciutat.

El coordinador de l’Editorial Barcino, Joan Santanach, i l’autor de la versió ens parlaran del procés d’unió entre el fidel cristià i Déu. Però si la naturalesa superior d’aquesta unió fa que els homes no disposin de paraules apropiades per descriure-la, els joves poetes ens revelaran, a cau d’orella, termes metafòrics: Guim Valls i Laia Carbonell seran els encarregats d’escalfar la vetllada amb una suggeridora lectura dramatitzada.

Recorda!
Presentació del Llibre d’amic i amat versionat per Sebastià Alzamora.
Dijous, 6 d’abril a les 19:30h.
Església de Sant Pau del Camp de Barcelona.

Confirma la teva assistència

Abans, els membres dels Amics d’Els Clàssics podran fer una visita guiada de franc al monestir. Fes-te amic dels Clàssics i gaudeix dels privilegis!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: