La Fundació Carulla celebra l’Any Llull amb la lectura del Desconhort a la Catedral de Barcelona

VISITA-CATEDRAL

desconhort_compra
El passat 6 d’octubre la Fundació Carulla i els Amics d’Els Clàssics van presentar Lo Desconhort de nostra Dona a la ciutat de Barcelona.

L’acte, que s’emmarcava dins de les celebracions de l’Any Llull, es va iniciar amb una visita guiada a la Catedral, que va permetre als Amics descobrir històries poc conegudes del monument i contemplar d’una manera exclusiva alguns dels racons que acostumen a romandre tancats al gran públic.

A continuació ens vam desplaçar al proper Museu Diocesà, on va tenir lloc la presentació de Lo Desconhort de nostra Dona, una de les obres de Ramon Llull més arrelada a la tradició mariana i alhora original dins la bibliografia lul·liana.

Després d’una breu introducció del llibre a càrrec de Joan Santanach, coordinador de l’Editorial Barcino, ell mateix –en el paper de Jesús– i les poetes Maria Sevilla –com a narradora– i Maria Cabrera –com a Maria– van oferir una lectura dramatitzada als assistents que omplien la sala. Unes veus que, a través d’un ritme solemne i afectat, van saber transmetre tot el dolor i sofriment de la Verge al llarg de la passió del seu fill.

A continuació, podreu veure un resum de l’acte en vídeo. Esperem que el gaudiu tant com els assistents!

Si voleu veure més imatges, cliqueu aquí.

I, si voleu adquirir aquest llibre, només cal que cliqueu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: