Per San Jordi vam plantar cara al Drac!

Aquesta diada del 2017, des de la parada de l’Editorial Barcino, tota la família vam abraçar els clàssics

carullacaresdrac
Passeig de Gràcia, 23 d’abril, 8 a.m.: matiners que corren cap a casa a guanyar-se l’amor a base de roses i croissants, algun jove i algun de no tant que torna a casa fent alguna que altra “s”, furgonetes carregades de llibres i l’intrèpid equip de l’Editorial Barcino muntant la parada.

Poques hores després, els voltants de la parada es van omplir de gom a gom. Persones de totes les edats que s’apropaven a fullejar els llibres de Tast de Clàssics, Els Nostres Clàssics o la Biblioteca Barcino, a aprofitar les ofertes especials que havíem posat a disposició, a descobrir novetats com el Romanç d’Evast e Blaquerna o el Llibre de Meravelles, les nostres samarretes, etc.

Però la veritable estrella, el que es va emportar la majoria de mirades, va ser el photocall per posar-li cara a un drac que abraçava al cavaller i a la princesa. Grans i petits van fer-se fotos, les van penjar amb el hashtag #AbraçaElsClàssics i van participar en el nostre concurs a les xarxes socials. Els nens i les nenes també van estar pintant la il·lustració del drac, la princesa i el cavaller.

Una jornada, en definitiva, durant la qual vam plantar cara al drac per fer-li una forta abraçada!

Aquí us en deixem algunes imatges: http://bit.ly/fSJ17

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: