Tot un dia per ser Llull

InteriorLa-Seu

Gaudeix de la calma d’un monestir, endinsa’t a la cuina medieval i passeja per un carrer de l’època: no et convidem a descobrir Llull, sinó a ser-ho.

El Amics tenim l’oportunitat de viure junts una escapada al Bages medieval. Et proposem un dia d’activitats immers en un entorn medieval com el que vivia, contemplava i escrivia Ramon Llull mateix.

Començarem amb una visita al monestir de Sant Benet, on viurem una experiència museogràfica ben especial en la qual les veus, els sons i les imatges del passat afloren entre les parets mil·lenàries del monestir. Després, descobrirem les menges lul·lianes en el taller de cuina medieval «Enllulla’t». Un cop finalitzat el primer cicle d’activitats, dinarem al restaurant del monestir.

carrerbalç

A la tarda, passejarem per la Manresa del  s. XIV i des del centre d’interpretació del carrer del Balç ens ajudaran a entendre la singularitat de l’urbanisme de l’època. Finalment, gaudirem de la presentació de l’Arbre exemplifical, a càrrec de Joan Santanach, coordinador de l’Editorial Barcino. L’acte inclourà la lectura de fragments de l’obra de Ramon Llull per part de representants de diverses entitats de la ciutat.

Descarrega’t aquí la programació!

montsantbener_2

DISSABTE, 19 DE NOVEMBRE

Oferta exclusiva per als Amics: 55 €

Inclou: autocar + visita guiada al Món Sant Benet + taller de cuina medieval + dinar + visita guiada al carrer del Balç + presentació amb lectura + llibre de l’Arbre exemplifical

Places limitades. Feu la vostra reserva a participa@fundaciocarulla.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: