Benvinguts al bloc d’Amics d’Els Clàssics

Benvinguts al bloc d’Amics d’Els Clàssics, el qual forma part de la iniciativa promoguda per la Fundació Lluís Carulla i l‘Editorial Barcino amb la finalitat de divulgar i encomanar la passió pels clàssics a tots els públics. Si accepteu la nostra amistat registrant-vos al web d’Amics d’Els Clàssics procurarem contagiar-vos aquesta passió i us ensenyarem a descobrir l’essència dels clàssics.

Volem contactar amb tots vosaltres d’una manera interactiva, a través de la nostra pàgina de Facebook, des de la qual tenim la intenció d’oferir-vos diàriament informació i activitats entorn dels clàssics, i on tots aquells que vulgueu podeu expressar opinions, experiències, llibres preferits, idees o suggeriments.

Per als qui vulguin encara més “amistat” amb els clàssics, dins el lloc web d’Amics d’Els Clàssics s’ofereix la possibilitat de subscriure’s al nostre newsletter, que tramet informació amb regularitat bimensual, i també inclou promocions, sortejos i concursos. En el primer sorteig, per exemple, es regalen dos lots de llibres dels clàssics i dues entrades per visitar el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí.

Finalment, mitjançant aquest bloc, de publicació setmanal, volem brindar-vos l’oportunitat de conèixer a fons els clàssics amb informacions ben interessants i també d’escoltar la veu dels clàssics amb fragments literaris que us anirem oferint. Esperem que pugueu utilitzar aquest espai per compartir les vostres reflexions i, en definitiva, per gaudir amb els clàssics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: