Els vermuts l’Ase: segueix la ruta!

Vermuts sense text

Anselm Turmeda, fa just 600 anys, posava les darreres gotes de tinta a la Disputa de l’ase: «…I, dit això, se’n va anar del jardí amb tots els animals. I jo, cavalcant amb gran satisfacció i consol per la qüestió que havia guanyat, me’n vaig tornar a casa. Gràcies a Déu. Amén.» Recuperem el clàssic per commemorar-ne l’aniversari!

 

Els vermuts de l’ase

Comença la ruta del poeta Josep Pedrals per diverses llibreries, per fer-hi arribar la Disputa més animal. A l’hora del vermut de dissabte, en Pedrals llegirà, contarà, inventarà, versejarà i farà el ruc per fer arribar l’obra de Turmeda a tothom qui tingui una oliva a l’escuradents i un got a la mà!

Aquest és el actual calendari de llibreries

Passades:

Concretarem les noves llibreries al Facebook dels Amics i als propers Newsletters de la Fundació Carulla! (per subscriure-t’hi, escriu-nos a participa@editorialbarcino.cat).

 

 

* * *

 

→ Edició commemorativa: la Disputa de l’ase reeditada

Portada commemorativa

L’Editorial Barcino va publicar la Disputa de l’ase, de l’escriptor medieval mallorquí Anselm Turmeda, el 2013 a la col·lecció Tast de Clàssics, en versió d’Albert Mestres i Marta Marfany.

Ara, coincidint amb la commemoració del sisè centenari de la seva redacció, veu la llum la segona edició, amb una coberta especial que reprodueix una pintura mural del s. XII en què es veu un ase dret sobre les potes posteriors.

El darrer cap de setmana del passat novembre, el Diari ARA va oferir la possibilitat de comprar el llibre juntament amb el diari del dia.

 

Para atenció a les nostres xarxes i canals per no perdre-te’n ni un detall!

twitter_socialnetwork_17445 1485482214-facebook_78681

 

 

One RESPONSES TO “Els vermuts l’Ase: segueix la ruta!

  1. […] Mestres i Marta Marfany que Josep Pedrals recitarà a l’hora del vermut de dissabte. La primera cita, aquest 3 de febrer a la llibreria Nollegiu. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: