Encara no tens el carnet dels Amics d’Els Clàssics?

En els darrers mesos, segur que molts de vosaltres ja heu pogut treure molt suc del nou carnet dels Amics d’Els Clàssics.

El Carnet, que vol ser una nova manera de veure, gaudir i implicar-se en la cultura i la literatura catalanes, ha anat creixent, mes a mes, en avantatges, descomptes i ofertes en tot tipus d’activitats i propostes culturals, literàries i d’oci: teatre, viatges, publicacions, gastronomia, espectacles, museus, xerrades, entre moltes altres.

Us convidem a seguir coneixent tota l’oferta de propostes i les darreres novetats a través d’aquest enllaç.

Recorda que per gaudir de totes les propostes i poder participar en les diferents activitats que organitzem és imprescindible tenir-lo. Podeu demanar-lo fàcilment a la pàgina web d’Editorial Barcino.

Allà, només heu d’entrar a la vostra àrea privada i activar la casella del carnet.

En els propers mesos, el carnet continuarà creixent i s’incorporaran noves propostes d’oci i cultura. Des d’aquí us volem convidar perquè participeu, encara més, amb el carnet i ens suggeriu qualsevol proposta o activitat que cregueu interessant d’incorporar. Com sempre, ho podeu fer a través del mail que sempre teniu obert: participa@editorialbarcino.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: