Gaudeix al màxim del teu carnet!

El Museu de la Vida Rural es va crear el 1989 amb la intenció de recollir i mostrar, abans que es perdessin per sempre, les formes tradicionals de vida de la pagesia catalana. Vint-i-cinc anys després, les importants ampliacions que s‘hi han dut a terme han renovat el discurs museogràfic amb mitjans audiovisuals i sistemes interactius que permeten apropar-nos amb fidelitat al nostre passat i plantejar els reptes del futur.

D’aleshores ençà, la tasca del Museu ha estat recollir, preservar, estudiar i difondre el llegat cultural de la nostra ruralia. Vint-i-cinc anys després, les importants ampliacions que s‘hi han dut a terme van molt més enllà de disposar de més espai: s’ha renovat el discurs museogràfic amb mitjans audiovisuals, sistemes interactius, jocs amb la il·luminació, escenografies, sons i olors que permeten apropar-nos amb fidelitat al nostre passat i, a partir d’aquí, plantejar els reptes del futur.

El Museu oferirà a partir del mes de març El vi fa sang, una activitat combinada entre diferents entitats de l’Espluga de Francolí que permetrà aprofundir en el món del vi. L’experiència començarà amb una visita al MVR centrada en la vinya i l’elaboració del vi, amb un tast de tres vins trepat, la varietat autòctona de la Conca de Barberà. La següent parada serà la Fassina Balanyà, en què s’explica la destil·lació de la brisa per fer-ne aiguardent, i se n’ofereix un tast. El recorregut finalitzarà al centenari Celler Cooperatiu, un dels cellers modernistes més rellevants del país. Hi ha la possibilitat d’acabar l’experiència amb un àpat en clau de vi a l’Art Restaurant.

Avantatges:
Amb el Carnet dels Amics d’Els Clàssics podràs gaudir del Museu de la Vida Rural amb un 50% de descompte en la teva entrada, i amb un 25% de descompte en l’activitat El vi fa sang.

Condicions:
Oferta aplicable només a les taquilles del MVR.
No acumulable a d’altres promocions.
Vàlida només per a una persona.

Més informació a www.museuvidarural.cat info@museuvidarural.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: