Gaudeix al màxim del teu carnet: Cultruta

Rutes culturals per Barcelona

CultRuta és una empresa que organitza visites culturals de diferents temàtiques a Barcelona. La varietat és molt àmplia i acostumen a tenir una durada d’entre una i dues hores.

BCN: llegendes del Gòtic. Un passeig nocturn al voltant del Gòtic, per les empremtes de mites i llegendes de Barcelona, des de la seva fundació fins avui.

BCN: llegendes del Born. Us endinsareu al Born per descobrir tot allò que amaguen els seus carrerons, placetes i racons, seguint el fil de l’obra d’en Joan Amades.

BCN nocturna & criminal. Un recorregut nocturn a banda i banda de la Rambla per descobrir la crònica negra de Barcelona a partir dels crims i successos que han marcat els últims 200 anys.

BCN: la Guerra Civil. Coneixereu el dia a dia de Barcelona entre 1936 i 1939. Descobriu com era la ciutat durant els més de 30 mesos que va ser a la rereguarda de la Guerra Civil espanyola.

Gràcia, burgesa i revolucionària. Un itinerari per un barri ple de contrastos. De la Gràcia burgesa de Gaudí, a la Gràcia revolucionària de fàbriques i cooperatives, on líders obrers busquen canviar el món; passant pel cor del barri gitano del Pescailla i del Gato Perez.

BCN: secrets del Gòtic i del Born. Descobriu la zona més monumental i pròspera de la Barcelona medieval i moderna: edificis viatgers, episodis silenciats, carasses i fàbriques reinventades.

BCN: històries del Raval. Una ruta pel barri cosmopolita que va ser zona proscrita extramurs de la ciutat medieval, bressol de la Barcelona revolucionària del segle XIX i escenari d’estranys successos fins fa poc.

BCN calenta & canalla. La Barcelona pecaminosa, de moral dubtosa, de vicis diversos, amb rius d’humanitat intentant satisfer els instints més bàsics, les temptacions més diverses, la recerca de la felicitat efímera o la subsistència més bàsica.

BCN 1714: la Guerra de Successió. Un recorregut per la història a peu de carrer, recorrent els espais protagonistes d’aquest dur passat.

BCN & Carlos Ruiz Zafón. Reviureu L’ombra del vent i El joc de l’àngel descobrint la Barcelona intrigant i fantàstica de Carlos Ruiz Zafón. Durant el recorregut us destaparan les claus de l’èxit i l’estil de Ruiz Zafón, però també les mentides sobre Barcelona que hi ha a les seves novel·les.

BCN, ciutat mediterrània. La ciutat de Barcelona ha crescut, ha patit, s’ha enorgullit i s’ha saturat gràcies a la Mediterrània. Amb ritme calmat de poble costaner i alhora passió de mariners.

Nits del Ramadà pakistanès a BCN. Aquesta ruta l’ofereixen conjuntament CultRuta i Casa Àsia i apropa als visitants a la vida i costums dels barcelonins d’origen pakistanès de la zona de Ciutat Vella.

El verd a BCN. El recorregut s’allunya de l’asfalt per conèixer els parcs i jardins de Barcelona, petits oasis de natura i pau, sense sortir de la ciutat.

A més de totes aquestes rutes, CultRuta n’ofereix d’altres que es poden organitzar sota comanda.

Amb el carnet d’Amics d’Els Clàssics el preu de la ruta és només de 10 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: