Ja fa 1 any que som Amics!

Com potser recordareu, ara ja fa una mica més d’un any que, entre tots, vam posar en marxa la iniciativa del grup dels Amics d’Els Clàssics.

Ha plogut molt des d’aquell multitudinari i, a la vegada, íntim acte del 15 de setembre de 2010 a Barcelona, quan un bon nombre de personalitats de diferents àmbits del país van donar la benvinguda als Amics. Ha estat una pluja fina i lenta, però persistent, que ha portat els versos i les paraules dels nostres escriptors medievals per tots els territoris de parla catalana.

En el camí recorregut hem començat a consolidar un grup de més de 5.000 amics provinents de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears i de diversos lloc del món. Amb la vostra complicitat hem pogut realitzar 18 actes en 14 ciutats d’arreu del país. Trobades on professors, estudiants, poetes i escriptors, intel·lectuals, actors i cantants o, simplement, amants de la literatura, hem pogut compartir emocions, experiències i una mirada diferent al món dels clàssics.

Ha estat un any intens d’amistat. Uns mesos per poder oferir-vos informació de primera mà sobre novetats editorials, articles d’opinió, invitacions per participar en actes socials al voltant de la literatura i descomptes en rutes culturals o regalar llibres i entrades per espectacles. I, sobretot, ha estat un any per obrir-vos nous espais de trobada i de participació: la pàgina de Facebook, on podeu expressar la vostra opinió i compartir experiències, idees i suggeriments; i el Bloc, especialment pensat per conèixer en més profunditat temes que us interessin en relació amb els clàssics.

Ha estat un plaer de conèixer-nos, però ara seguirem treballant amb molta il·lusió i noves iniciatives perquè aquesta arrencada tan espectacular sigui només l’inici d’una llarga amistat i es pugui consolidar en el projecte comú que tots volem: una eina per divulgar i encomanar la passió pels clàssics a tots els públics i un espai obert que doni acollida a tothom que estimi els clàssics, la literatura i la cultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: