Aquest Nadal, regala tot un clàssic.

nadal_destacada

Ramon Llull pot ser el teu millor aliat, aquestes Festes. Escull entre les novetats de l’Editorial Barcino i regala el nostre clàssic més universal.


accidents_compra
Accidents d’amor

Escrita segons els patrons de la novel·la de cavalleria, Accidents d’amor té dos protagonistes, l’Amic i l’Amat (el fidel cristià i Déu). Al seu voltant, una galàxia de personatges discuteixen la idea de morir d’amor per l’Amat. Versió al català actual de Pere Antoni Pons.

 

 

 

arbre_compra

Arbre exemplifical

Els conceptes científics de l’Arbre de ciència són convertits aquí en narracions literàries. És la proposta més innovadora, sorprenent i estimulant de la ‘nova’ literatura de Llull. Versió al català actual de Jaume Pons Alorda.

 

 

 

desconhort_compraDesconhort de nostra Dona

El poema narratiu que narra de manera dramàtica la crucifixió de Crist a través de la veu de Maria, que mostra tot el seu costat humà. A través dels seus ulls, el lector viurà l’episodi evangèlic i hi participarà.

 

 

 

vidamestre_compra

Vida de mestre Ramon

El millor llibre per conèixer les peripècies d’un personatge excepcional que va escriure, va viatjar per la Mediterrània i es va entrevistar amb reis i papes.

 

 

 

romanc_compra

Romanç d’Evast e Blaquerna

És probablement el text més conegut de Llull i la primera obra de narrativa de ficció que s’escriu en llengua catalana. Inclou el «Llibre d’amic e amat».

 

 

 

Nadala_compra

Ramon Llull. Una petjada de set segles

Una síntesi divulgativa, amena i actualitzada de les diverses facetes de Llull signada pels millors especialistes, coincidint amb els 700 anys de la seva mort. És la Nadala 2016 de la Fundació Carulla i n’inclou la memòria anual.

 

 

 

Gaudeix dels descomptes en els preus amb el carnet dels Amics d’Els Clàssics!

Aconsegueix-lo aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: