Seny i rauxa en Ramon Llull

Seny_Rauxa_portada

L’obra de Ramon Llull, a set segles de distància, continua interpel·lant-nos. Amb motiu de la commemoració de l’Any Llull, durant l’octubre i el novembre se celebrarà un cicle de xerrades dedicat a l’autor mallorquí, organitzat per la Fundació Carulla i la Fundació Bancària La Caixa. A cada sessió, diversos especialistes en l’obra de Ramon Llull n’oferiran una visió polièdrica i diversa amb voluntat d’aproximar-lo al públic contemporani.

Al llarg del cicle, que constarà de sis sessions, es farà un repàs per la biografia de l’autor, indestriable de la seva literatura i del seu pensament, com també per altres aspectes que han condicionat la recepció de la figura de Llull, des de les propostes sobre el diàleg intercultural i interreligiós, el paper que va exercir en l’emancipació intel·lectual dels laics, o la seva influència en creadors dels segles XX i XXI.

Sessions:

 • 4 d’octubre (dimarts): «Ramon Llull, escriptor», a càrrec de Lola Badia.
 • 11 d’octubre (dimarts): «El pensament de Ramon Llull», a càrrec d’Alexander Fidora.
 • 18 d’octubre (dimarts): «Ramon Llull, el saber i l’emancipació dels laics», a càrrec d’Albert Soler.
 • 26 d’octubre (dimecres): «Ramon Llull i el diàleg intercultural», a càrrec de Joan Santanach.
 • 2 de novembre (dimecres): «L’estètica integrada (fe, coneixement i sensibilitat) de Ramon Llull», a càrrec d’Arnau Puig.

Les xerrades tindran lloc a la Sala Macaya del Palau Macaya (1r pis), a les 19 h. Inscripcions gratuïtes aquí.

Si voleu perdre la por a la immensitat de Llull i entendre’n algunes de les vessants més interessants, veniu a les sessions del Palau Macaya i gaudiu de tot el que n’explicaran els qui el coneixen de més a prop!

One RESPONSES TO “Seny i rauxa en Ramon Llull

 1. Margalida Gelabert Girart says:
  24 octubre, 2016 at 12:38

  Amics, es la primera vegada que estic en comunicació en vosaltres, gracies a la sra. Gloria Judal. No se si podre assistir en tota seguretat, el dia 26 al Palau Macaya, però les vostres activitats són del meu interés. Serà un plaer per mi poder coneixer tots aquetes persones entusiastes que formen part de la vostra Organització.
  El Codi de Seguretat. Quan s’ha d’utilizar?. Moltes mercès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: