Trobada al Matarranya

El proper cap de setmana (27 i 28 de juliol) els Amics gaudirem al Matarranya i les Terres de l’Ebre d’activitats i paratges emocionants que ens transportaran al passat d’aquestes comarques.

El dissabte visitarem el bell convent franciscà de Sant Salvador d’Horta i farem una lectura poètica per la vila d’Arnes, tot cercant els indrets més espectaculars d’aquesta població que s’alça sobre el turó que corona el riu Algars. També celebrarem, amb la col·laboració d’Òmnium de les Terres de l’Ebre, l’any Estellés amb un emotiu recital a càrrec de l’actor Francesc Anyó i el músic Juli Mekànika.

El diumenge llegirem clàssics i descobrirem els racons més encisadors de Pena-roja, on va néixer Desideri Lombarte, poeta i escriptor molt estimat en aquelles contrades. Així mateix, farem una descoberta del místic enclavament de la Verge de la Font.

La vetllada finalitzarà amb un agradable dinar-tertúlia a l’hotel La Font del Miro, amenitzat per un quartet de corda que tocarà una peça única composada especialment per als Amics. També visionarem un interessant audiovisual del Consell Comarcal i comptarem amb la visita d’artistes locals, que ens exposaran la seva creació artística aplicada al món rural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: