Vic llegeix Llull

vic_llegeix_llull

L’Editorial Barcino, juntament amb l’Ajuntament de Vic, van organitzar una tarda cultural a la capital osonenca a l’abril. Va començar amb una visita guiada pel centre històric de la ciutat, en què els Amics d’Els Clàssics van descobrir la catedral, el temple romà, les antigues muralles que s’entreveuen a la plaça del Mercadal, l’ajuntament medieval i la sala dels vigatans il·lustres, on s’hi retrata el poeta i traductor medieval de la Divina comèdia, Andreu Febrer.

Després de la visita, els Amics i el públic de Vic van gaudir de la presentació d’Accidents d’amor, de Ramon Llull, en versió al català actual de Pere Antoni Pons, que és l’última novetat de la col·lecció Tast de Clàssics.

Els assistents van poder gaudir d’un apassionant diàleg entre Joan Santanach i Pere Antoni Pons al voltant d’Accidents d’amor i de la figura de Llull. Els van acompanyar Carles Duarte, president de la Fundació Carulla, i Susagna Roura, regidora de Cultura i Museus de l’Ajuntament de Vic.

Tot seguit, diverses persones d’entitats vigatanes van participar en una lectura de l’obra de Ramon Llull a tall d’homenatge, en l’any del 7è centenari de la seva mort.

Si voleu veure com va anar l’acte i gaudir com els Amics que ens hi van acompanyar, us deixem aquest vídeo resum per fer-ne un tast:

Si us interessa, també podeu comprar el llibre Accidents d’amor, de Ramon Llull:

 

Compra’l aquí per 10,80 € (preu d’Amic)

One RESPONSES TO “Vic llegeix Llull

  1. Adrià says:
    27 juliol, 2016 at 15:21

    Gràcies per difondre i defensar els clàssics. Ells ens fan avançar. M’encanten!! #estiudeclassics

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: