Els Amics d’Els Clàssics et conviden a Eivissa!

Els Amics d’Els Clàssics i la Fundació Baleària, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Eivissencs, presenten la nova col·lecció Tast de Clàssics a Eivissa.

Els primers 60 amics que omplin el formulari podran gaudir d’un cap de setmana a Eivissa i assistir a la presentació de la col·lecció. Les presentacions seran a les 20h i es duran a terme  en dos actes diferents, el 12 i el 26 de maig, a Es Polvorí d’Eivissa (Baluard de Santa Llúcia,  Dalt Vila):

 • 12 de maig, a les 20 h: Presentació d’Una tria d’Ausiàs March i de Jesús i les dones d’Isabel de Villena. Amb la participació de Josep Piera, Marta Pessarrodona, Joan Santanach, Jèssica Ferrer i Vicent Marí.
 • 26 de maig, a les 20 h: Presentació de Poesia de Jordi de Sant Jordi i d’El somni de Bernat Metge. Amb la participació de Carles Duarte, Isidor Marí, Esperança Llorens i Bartomeu Ribes.

Oferim a tots els nostres Amics viatjar a Eivissa per tan sols 50€, anada i tornada.

Com que volem que compartiu aquesta experiència, us oferim la possibilitat de venir amb un acompanyant.

Aquells que estigueu interessats a gaudir d’un cap de setmana de Clàssics, llegiu atentament les condicions del viatge i ompliu el formulari que trobareu a continuació.

Característiques del viatge

Ens traslladarem a Eivissa amb la companyia marítima Baleària;  disposem de 50 places des de Barcelona i 10 des de Dénia.

Respecte a les dates, teniu dues opcions: el cap de setmana del 12 i 13 de maig o el del 26 i 27 de maig.

Els horaris de sortida i d’arribada per a ambdós caps de setmana són:

 • Sortida des de Barcelona (vaixell Martín i Soler)
  • Anada: divendres a les 23,30h (arribada a Eivissa a les 8h)
  • Tornada: diumenge a les 13h (arribada a Barcelona a les 21h 30min)
 • Sortida des de Dénia (vaixell Federico García Lorca)
  • Anada: divendres a les 17h ( arribada a Eivissa a les 19h)
  • Tornada : diumenge a les 11h ( arribada a Dénia a les 13h)

En el trajecte d’anada des de Barcelona es podrà escollir entre viatjar en cabina (40 places) o en butaca (10 places). Heu de tenir en compte que les cabines són de 4 persones i, per tant, si viatgeu en una d’elles haureu de compartir-la amb altres Amics. Sens dubte, serà un bon moment per intercanviar opinions i gustos sobre els vostres clàssics preferits.

Un cop a Eivissa…

Per gaudir d’un cap de setmana complet a Eivissa, Els Amics d’Els Clàssics, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Eivissa, han organitzat una visita guiada a Dalt Vila, Patrimoni de la Humanitat, el dissabte al matí,  per tal que conegueu un racó memorable de l’illa.

Pel que fa a l’allotjament, us recomanem un hostal de qualitat al centre d’Eivissa. A l’Hostal La Marina podreu gaudir d’una oferta inigualable, ja que l’habitació individual per nit té un cost de 35€ i la doble, de 50€, esmorzar no inclòs. Per efectuar la reserva tan sols heu de trucar al 971310172, dir que sou dels Amics d’Els Clàssics i que assistireu a un acte de la Fundació Baleària a Es Polvorí.

MOLTA SORT!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: