Els clàssics més a prop que mai

L’Editorial Barcino està d’estrena. Aquest mes inicia el camí una nova col·lecció, la col·lecció “Tast de Clàssics”, que vol convidar a gaudir dels grans autors i dels títols més destacats de la literatura catalana antiga des d’una sensibilitat contemporània. Per això s’ha demanat a escriptors i poetes actuals que n’adaptin les paraules per tal de retornar-les als lectors d’avui amb un llenguatge proper i entenedor que, alhora, en faci evident la qualitat literària.

El primer títol de la col·lecció és Poesia, de Jordi de Sant Jordi, en versió de Carles Duarte, que estarà disponible a finals de maig a les llibreries d’arreu del país. Poesia recull els divuit poemes que ens han pervingut de Jordi de Sant Jordi. Al costat de la versió original del segle XV, hi va acarada la versió moderna del també poeta Carles Duarte.

Els propers volums de Tast de Clàssics seran Poesia, d’Ausiàs March, en versió de Josep Piera; El somni, de Bernat Metge, en versió d’Alba Dedeu, i Vida de Jesucrist, d’Isabel de Villena, en versió de Marta Pessarrodona.

[EDIT] Ja publicats dins la col·lecció Tast de Clàssics:

Poesia de Jordi de Sant Jordi – Carles Duarte. Comprar en lìnea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: