Els clàssics per a nens: El Gran Llibre de les Llegendes Medievals

Qui tingui al cap que els clàssics només són dirigits a un públic adult està ben equivocat.  Amb les adaptacions dels clàssics adreçades al públic infantil,  els més petits de casa poden divertir-s’hi tant o més que els grans.

Els clàssics, tot i ser considerats llibres d’aquells de tota la vida (com se sol dir en un llenguatge més col·loquial), no són carques ni passats de moda, i a més contenen històries ben curioses i entretingudes en què el lector hi pot passar una bona estona.

Precisament per la importància i pel reconeixement que tenen, és bo fomentar-ne la lectura entre els nens i les nenes d’avui dia.

Per això ha estat tan encertada la iniciativa de l’editorial Parramón de publicar El Gran Llibre de les Llegendes Medievals, un llibre infantil il·lustrat que recull diverses llegendes medievals, com ara Romeu i Julieta, Tristany i Isolda, Els cavallers de la taula rodona o La Cançó del Mio Cid. És una manera amena de fer arribat als més petits aquestes narracions, que formen part de la nostra cultura.

Si apropem els clàssics als nens no només estem fomentant la seva curiositat i el seu amor per la lectura i la cultura, sinó que també els fem treballar la imaginació. I no és meravellós fer volar la imaginació?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: