Ets Amic i encara no tens el Carnet?

Darrere del Carnet d’Amics d’Els Clàssics hi ha molt més que un gran grup de persones interessades en la literatura medieval. Hi ha també una nova manera de veure, gaudir i implicar-se en la cultura. El Carnet és necessari perquè puguis gaudir dels actes que preparem exclusivament per als Amics d’Els Clàssics i per poder accedir a totes les ofertes de cultura i oci que us anem proposant.

A tots els nous amics que us registreu al nostre web us enviem automàticament el carnet perquè pugueu gaudir de tots els avantatges de formar part d’aquest grup d’amics. Però, si per qualsevol motiu ets Amic i no disposes ni del carnet provisional ni del carnet físic, només has de seguir aquests senzills passos per demanar-lo, és ben senzill, i gratuït!

Per tal d’obtenir el carnet només cal que vagis al web de l’Editorial Barcino. Allà hauràs d’iniciar la sessió amb el teu usuari i contrasenya, i així podràs accedir a la teva àrea privada.

Un cop dins, des de la pestanya “El meu compte” hauràs d’editar la Informació de contacte. Sota el teu nom i cognom trobaràs la pestanya “Vull rebre el carnet”, hauràs de marcar-la i desar la informació.

D’aquesta manera rebrem la teva petició i durant els dies següents rebràs un correu electrònic amb el teu carnet provisional, i ja podràs començar a gaudir de tots els avantatges de tenir el Carnet dels Amics d’Els Clàssics!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: