Francesc Torralba presenta Religions, espiritualitat i valors

Dimarts, 5 de novembre, el filòsof i teòleg Francesc Torralba presentarà el seu darrer llibre, Religions, espiritualitat i valors, publicat dins de la col·lecció Observatori dels Valors d’Editorial Barcino.

La crisi de transmissió de valors característica de les societats postmodernes ha comportat la irrupció d’una generació de ciutadans que desconeixen l’univers religiós dels seus avantpassats, els seus mites i els seus símbols, cosa que ha provocat l’eclipsi de valors que en el passat estaven arrelats en l’imaginari col·lectiu.

Paral·lelament, la hiperactivitat de la societat d’avui ha comportat una  impressió d’acceleració i de saturació mental i emocional. Això ha desvetllat una fam d’espiritualitat, la necessitat d’aturar-se i meditar els valors que mouen la pròpia existència, i ha fet créixer l’interès en móns religiosos, sapiencials i espirituals molt allunyats de la tradició occidental.

Francesc Torralba relata el naixement d’aquesta nova espiritualitat laica a Religions, espiritualitat i valors.

L’acte tindrà lloc a dos quarts de 8 del vespre a la Fundació Joan Maragall de Barcelona. A més de l’autor, hi participaran Josep M. Carbonell, president de la Fundació Joan Maragall  Raimon Ribera, de la Càtedra Lideratges i Governança Democràtica d’ESADE, Carles Duarte, director de la Fundació Lluis Carulla, i Ignasi Moreta, doctor en Humanitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: