Taula rodona Una literatura d’estat

El passat dimarts 10 de setembre, dins del marc de la Setmana del Llibre en Català, els Amics d’Els Clàssics vam organitzar una taula rodona per debatre entorn del primer volum de la nova Història de literatura catalana, dedicat a la literatura medieval.

L’acte, sota el lema Una literatura d’estat: la literatura medieval catalana en la nova Historia de la literatura catalana, va comptar amb la participació de la filòloga Lola Badia, el crític Àlex Broch, i els escriptors Francesc Serés i Sebastià Alzamora. Joan Santanach, coordinador de Barcino, va ser-ne el moderador.

Editorial Barcino, en coedició amb Enciclopèdia Catalana i l’Ajuntament de Barcelona, ha publicat darrerament el primer volum de la Història de la literatura catalana. Amb la voluntat d’actualitzar la història de referència publicada per Martí de Riquer, Antoni Comas i Joaquim Molas, la nova Història de la literatura catalana, dirigida per Àlex Broch, recull les descobertes i les aportacions més recents de reconeguts professors i especialistes en les diverses èpoques de la literatura catalana. El primer volum de la Història de la literatura catalana, coordinat per Lola Badia, se centra en la literatura medieval des dels orígens al segle XIV. Aquí podeu veure el vídeo resum de l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: