Gaudeix al màxim del teu carnet: Palau Requesens

La visita al Palau Requesens (s.XIV) es fa de la mà d’historiadores que expliquen la fascinant vida d’Isabel de Requesens, virreina de Nàpols, i tot el que es coneix d’aquest palau. La visita permet accedir a la torre de guaita i a la terrassa, des d’on es veu tot el barri gòtic.

L’activitat comença al pati del Palau, amb una copa de cava de benvinguda. Un sopar d’inspiració medieval, servit al Tinellet acompanyat d’una suau música de l’època, us farà sentir hostes especials de la virreina. L’espectacle després d’haver sopat, recrearà una nit medieval com la que Isabel de Requesens hagués ofert als seus convidats més il·lustres: lluites de cavallers, danses amb foc, malabars i un espectacle que no us deixarà indiferents!

Tres maneres diferents d’entendre la història que va transcórrer dins del Palau i els seus voltants, dels segles XIII al XV

Una festa al Palau, amb focs, malabars i cavallers que lluiten per la seva dama. Gaudireu de música de l’època, menjars inspirats en cada una de les cultures que es representen i sempre guiats per experts historiadors amb els que podreu comentar aquesta experiència.

Avantatges:

Amb el Carnet dels Amics d’Els Clàssics, podràs gaudir d’un 5% de descompte en l’Espectacle Medieval al Palau Requesens, divendres i dissabtes.

Informació i reserves:

Informació i reserves:

Telefòniques: 93 327 01 25 (de dilluns a divendres de 9h a 21h) o 697 864 262 (dissabtes i festius de 10h a 14h)

Web: www.palaurequesens.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: