Jordi de Sant Jordi a la platja

Per fi comença l’estiu! Tot l’any esperant el gloriós moment d’agafar els trastets i anar a la platja… amb un llibre sota el braç, és clar. El meu llibre, per filar més prim.

Penseu-ho bé: quina lectura és més bona per a la platja, on la gent es relaxa, on floreixen els amors d’estiu, que la poesia romàntica? Feu-me cas: agafeu el meu llibre i no us en penedireu. I no ho dic perquè l’hagi escrit jo, eh? És que és realment adequat!

O sigui que jo us recomano que m’escolliu a mi com a “Millor Clàssic – Estiu 2011”. Per fer-ho, només heu de visitar aquesta aplicació de Facebook i participar-hi. Vosaltres podeu guanyar un exemplar de la meva Poesia, per dir a l’estimada o a l’estimat allò de “no pot dir ni fer res que estigui bé ningú que no estigui enamorat”, i jo… jo demostraré a Bernat Desclot i a Bernat Metge qui és el millor! Tots hi sortirem guanyant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: