La Disputa de l’ase i Vida de mestre Ramon es presenten a la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi

El passat 13 de març es van presentar les darreres novetats editorials de l’Editorial Barcino: Disputa de l’ase, d’Anselm Turmeda, i Vida de mestre Ramon, de Ramon Llull.

L’acte es va dur a terme a la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, ubicada a la Casa Llotja de Mar, origen de la qual es remunta al segle XIV. Abans de la presentació, els Amics d’Els Clàssics van realitzar una visita guiada en la Reial Acadèmia, on van poder gaudir de les seves sales, dels seus passadissos i de les seves importants obres d’art dels segles XVIII i XIX, amb peces de Marià Fortuny i Damià Campeny.

La presentació de les dues novetats literàries va anar a càrrec de Carles Duarte, director de la Fundació Lluís Carulla, Joan Santanach, coordinador de l’Editorial Barcino, que va parlar sobre Anselm Turmeda, i Anthony Bonner, estudiós i traductor de Ramon Llull, que va centrar-se en la Vida de mestre Ramon. Al finalitzar les seves intervencions, Francesc Gelonch va llegir fragments de la Disputa de l’ase i Irene Tetteh ho va fer de Ramon Llull.

Vegeu totes les fotografies de l’acte aquí i aquest vídeo de resum:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: