Vine a l’Alguer amb els Amics!

Us proposem una escapada de tres dies a l’Alguer amb els Amics! Passejar pels carrers del centre històric de la ciutat, observar els palaus civils i nobles, la catedral dedicada a Santa Maria o l’església de Sant Francesc, els carrerons estrets, parlar amb la seva gent, admirar el Cap de la Caça, recordar-hi els clàssics catalans… pot ser un plaer difícil d’oblidar. L’Alguer, però, és molt més que un record nostàlgic de l’expansió catalana al Mediterrani. L’Alguer és la porta catalana a la Sardenya del segle XXI, una illa amb un entorn natural incomparable fruit del contacte mil·lenari de diverses tradicions culturals.

Els Amics d’Els Clàssics podran gaudir d’una visita guiada pel centre històric de l’Alguer i d’una lectura de clàssics medievals a càrrec de personalitats alguereses.

El viatge és de 3 dies i inclou el viatge en vaixell i avió + 2 nits d’hotel amb esmorzar + visita guiada a un preu d’Amics, tot això des de 250€. Feu clic aquí per consultar les condicions especials d’aquesta oferta.

Itinerari:

Dijous 11 de setembre, sortida a les 22.15h: Barcelona – l’Alguer. Nit a bord del vaixell

Divendres 12: L’Alguer

Dissabte 13: Visita guiada + lectura de clàssics catalans

Diumenge 14: 22h. L’Alguer – Girona – Barcelona. Avió i autobús privat

Allotjament:

Hotel El Balear.

Així com us informàvem en el mail promocional, recordeu que per sol·licitar la vostra plaça teniu temps fins al dia 2 d’abril i ho heu de fer a:

Viatges panorama-Club Català de Viatges

Jordi Palau/ Olga Quintilla

palau@viatgespanorama.com

T. 932005377

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: