L’adéu a Gràcia de la Sala Beckett

SalaBeckett

La Sala Beckett / Obrador Internacional de Dramatúrgia és un espai de creació i experimentació teatral, dedicat especialment a la promoció de la dramatúrgia contemporània, i punt de trobada de dramaturgs, altres creadors escènics i públic en general.

A la Sala Beckett i al seu Obrador s’hi duen a terme tota mena d’activitats que van des dels programes de formació i experimentació més o menys especialitzats fins a la producció i programació regular d’espectacles, passant pels cursos, tallers o trobades de caràcter internacional, l’edició de textos de creació i materials teòrics, o la traducció i promoció específica d’autors, espectacles i obres, parant sempre una especial atenció a les noves formes de l’escriptura dramàtica.

Des de l’any 2011 la Sala Beckett / Obrador Internacional de Dramatúrgia és una Fundació de caràcter privat, oficialment reconeguda per la Generalitat de Catalunya, amb un Patronat, format per 12 dramaturgs, que vetlla per l’acompliment dels objectius expressats en els estatuts fundacionals i que garanteix la transparència i el funcionament democràtic de l’entitat.

Actualment, la Sala Beckett viu un moment especial, ja que aquesta temporada es trasllada de Gràcia al Poblenou.  Per aquest motiu, i abans de fer el trasllat al nou edifici de Poblenou, la Sala Beckett vol dir adéu al que ha estat el seu espai durant més de 20 anys amb la revisió, en forma de lectura, de 28 de les obres més recordades de la seva història. Del 29 de febrer al 20 d’abril es faran 28 espectacles de la mà dels mateixos equips artístics que els van protagonitzar en el seu moment.

Per facilitar l’accés a totes aquestes lectures i a les activitats paral·leles que s’organitzen al seu voltant, la Beckett llença un abonament de 40€, que permet assistir com a públic a totes les lectures i activitats (sempre amb reserva prèvia). Aquest abonament també inclou una entrada especial per a un assaig obert de la primera producció de la Sala Beckett de Poblenou.

Recordeu que el carnet dels Amics d’Els Clàssics us ofereix tot un seguit d’avantatges per equipaments i activitats d’arreu de Catalunya. La Sala Beckett  és un dels molts llocs on podeu aprofitar el carnet, ja que us ofereix un 20% de descompte en l’entrada de tots els espectacles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: