La Fundació Suñol

fundacio_sunol

La Fundació Suñol és una entitat privada sense ànim de lucre que organitza exposicions temporals per a mostrar fragments de la col·lecció d’art contemporani de Josep Suñol, que en la seva totalitat compta amb més de 1.200 obres d’art. A la seva seu del passeig de Gràcia també es programen exposicions monogràfiques d’artistes vinculats a la col·lecció i projectes en col·laboració amb d’altres institucions. Al seu espai annex, el Nivell Zero, la Fundació Suñol impulsa un projecte per tal d’afavorir la difusió i la producció artística emergent.

La Col·lecció Josep Suñol inclou obres de Warhol, Picasso, Miró, Dalí, Tàpies, Man Ray, Gargallo, Calder, Gordillo, Zush, Boetti, Solano, Lootz, Navarro, Plensa, García-Alix, Arp, Avedon, Balla, Saura, Valdés, entre d’altres, que s’exposen en diferents formats, des de seqüències cronològiques fins a diàlegs i interaccions entre les obres que conformen els fons de la col·lecció.

El Nivell Zero, annex a les sales d’exposició, i situat a l’interior de la mateixa illa que La Pedrera, actua com a contenidor de propostes tranversals i temporals de petites exposicions, debats, cicles de poesia, concerts, seminaris, conferències i tallers.

La visita ofereix una visió única per conèixer l’obra dels artistes més representatius de l’art contemporani, des dels anys 60 fins a l’actualitat.

Per a més informació: http://www.fundaciosunol.org/es/

Col·lecció d’art contemporani de Josep Suñol, Fundació Suñol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: