Llibreria Amiga del mes: La Impossible. Llibreters

 

L’equip de la llibreria La Imposible: Olga Federico, Tono Cristòfol i Mireia Perelló.

Són moltes les llibreries Amigues que col·laboren amb els Amics d’Els Clàssics per apropar-vos els millors clàssics catalans. Per aquesta raó, a partir d’ara us donem l’oportunitat de conèixer-les més a fons dedicant cada mes a una llibreria amiga.

Aquest mes us presentem La Impossible, una llibreria especialitzada en català, amb una bona selecció de literatura i assaig en altres llengües. Hi trobareu un fons de qualitat, una acurada selecció de les novetats editorials i una programació cultural que es defineix per apropar-nos al món de l’editor, per les activitats en família i, finalment, el club de lectura. Un espai ideal per a compartir la passió per la lectura.

A continuació us presentem alguns de les opinions que ens han transmès al voltant dels clàssics i el món del llibre.

Quin personatge de la literatura medieval catalana t’hauria agradat ser?

Uns quants, però potser em decantaria per en Bernat Metge, per ser l’introductor del renaixentisme literari a Catalunya, per les seves aportacions literàries i per la seva participació a la cancelleria reial.

Quin clàssic medieval recomanaries als teus clients?

Si és un lector novell en narrativa medieval li recomanaria, sens dubte, dues de les Grans Cròniques, la d’en Jaume I i sobretot la d’en Ramon Muntaner. Quan ens introduïm per primera vegada a la lectura d’obres sobre o originals del món medieval, ho fem buscant èpica i la Crònica d’en Ramon Muntaner n’és farcida. És una gran història èpica que inclou tots aquells elements que un vol trobar en una història medieval, i la narració de les aventures i desventures de la Gran Companyia el fa imperdible.

Com us afecta el canvi al llibre digital? Com afronteu aquest repte a la vostra llibreria?

A La Impossible creiem en la convivència entre el llibre digital i el llibre en paper. Són experiències de lectura diferents. El lector que aprecia les edicions de qualitat en paper segueix adquirint-lo en aquest format. La llibreria i el llibreter permeten establir una complicitat amb el lector que el llibre digital de moment no aconsegueix.

El nostre web de venda online llibres.cat ofereix tant llibres en paper com digitals. Hem d’estar atents a les necessitats de tots els lectors!

One RESPONSES TO “Llibreria Amiga del mes: La Impossible. Llibreters

  1. Lluís Roy Gallart says:
    1 agost, 2016 at 9:22

    Enhorabona per la gran tasca de La Impossible. #estiudelsclàssics

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: