Neixen els Premis Llibreria Serret de Literatura Rural

La Llibreria Serret de Vall-de-roures (Matarranya, Terol) ha instituït uns premis literaris sobre temàtica rural, destinats a promoure la creació literària relacionada amb el territori.

Els Premis Llibreria Serret de Literatura Rural van destinats a obres de narrativa i en assaig en català, en aragonès i en castellà, a més d’un quart premi reservat a un àlbum il·lustrat infantil que també podrà ser escrit en anglès. Els jurats dels respectius premis valoraran especialment les obres que, centrant-se en el món rural d’avui, en el seu territori, en el seu paisatge i en la seva gent, incideixin en la manera en què el món agrari conviu amb els reptes que les societats contemporànies es plantegen per al nou mil·lenni.

La dotació total dels premis, entre les quatre categories, és 5.000 euros en concepte de drets d’autor per la publicació de les obres guanyadores.

El Museu de la Vida Rural, les editorials Barcino, Juventud, Prames i Gara d’Edizions, l’associació #3Territoris i la Masia de Roures col·laboren en aquesta iniciativa cultural de Catalunya i Aragó.

Editorial Barcino publicarà la guanyadora de la modalitat en llengua catalana a la seva col·lecció Museu de la Vida Rural.

Per a més informació consulteu les bases de la convocatòria aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: