No et quedis sense el carnet dels Amics!

Com ja us vam anunciar en un e-mail, després d’aquests dos anys compartint amb vosaltres la passió pels clàssics catalans, amb les noticies, articles i propostes del butlletí electrònic i diverses activitats, hem decidit donar un pas endavant i crear el Carnet dels Amics d’Els Clàssics.

Es tracta d’un carnet gratuït amb el que podreu gaudir d’avantatges i ofertes exclusives de cultura, oci i espectacles que, paulatinament, us començarem a oferir.

De moment ja comptem amb ofertes de turisme, teatres, diaris i revistes, que en els propers mesos s’anirà ampliant amb més avantatges perquè us pugueu involucrar i gaudir de tota la cultura!

Recordeu que, per poder enviar-vos el carnet d’Amics a casa i que així pugueu accedir a tots els avantatges, és necessari que entreu al vostre espai personal al web dels Amics aquí, marqueu la casella “Vull rebre el carnet” i comproveu que les vostres dades postals són les correctes (i en cas que no ho fossin, les actualitzeu).

És molt important que us assegureu que les vostres dades són correctes i que teniu marcada la casella del carnet perquè us el puguem enviar al vostre domicili. El dia màxim perquè pugueu fer-ho és el 8 de febrer i a partir del mes de març rebreu el carnet a casa vostra.

Per a qualsevol comprovació, tan sols haureu de: 

  1. Accedir al vostre espai personal del web
  2. Entrar a l’apartat “El meu compte” que trobareu a la part superior de la pàgina.
  3. Un cop entreu haureu de clicar a “Edita”, que trobareu al costat de la frase “Informació de contacte”.

Així podreu comprovar que la casella per demanar el Carnet estigui marcada.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a l’adreça electrònica: participa@editorialbarcino.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: