Que els Reis ens regalin molts clàssics!

Com diu la cançó popular “Els Reis vénen, vénen de la muntanya i porten joguines per a la canalla…”, però i als grans, què ens porten? Com sabem que tots els Amics d’Els Clàssics hem estat molt bons aquest any, hem fet una llista a ses Majestats els Reis d’Orient per demanar-los deu títols de l’Editorial Barcino que ens encantaria poder regalar o tenir com a regal el dia 6 de gener! I vosaltres, quin triaríeu?

PREU 14,00 €
AMICS 13,30 €

L’expedició dels catalans a Orient

Ramon Muntaner. En versió de Jordi Llavina

En aquest apassionant episodi de la seva Crònica, el cavaller Ramon Muntaner relata l’anada de l’exèrcit almogàver a l’Imperi Bizantí. Capitanejada per Roger de Flor, la Companyia va partir de Sicília el 1303 per defensar l’Imperi de l’amenaça turca.

 

 

PREU 14,00 €
AMICS 13,30 €

 

Crònica de la croada contra Catalunya

Bernat Desclot. En versió de Miquel Desclot

El llibre tracta l’episodi de la Crònica de Bernat Desclot on es descriu l’intent d’invasió de Catalunya per part del rei de França amb el suport del Papa l’any 1285. Amb una acció trepidant i una profusió d’encontres bèl·lics, es relaten els enfrontaments militars entre França i Catalunya conseqüència de les disputes pel control de Sicília.

 

 

PREU 28,00 €
AMICS 26,60€

Mount Canigó. A tale of Catalonia

Jacint Verdaguer. Traducció de Ronald Puppo

Catalonia’s towering Romantic poet and rebel priest, Jacint Verdaguer (1845-1902), delves deep into the Catalan imaginary in his foundational long poem Mount Canigó, recounting the historical and legendary mix, both tragic and triumphant, of the medieval origins of modern Catalonia.

 

 

PREU 18,00 €
AMICS 17,10 €

Vida de mestre Ramon

Ramon Llull

El volum, a cura d’Anthony Bonner, s’obre amb una introducció que situa el text, en repassa la transmissió i explica el context en què es mogué el seu autor. El llibre conté dotze làmines d’imatges del 1325, miniatures de la vida de Llull extretes del Breviculum, una antologia breu d’escrits lul·lians dirigida a la reina de França.

 

 

PREU 18,00 €
AMICS 17,10 €

Llibre de Sent Soví

Anònim

Amb aquest volum s’inicia la col·lecció 7 Portes de Receptaris Històrics de Cuina Catalana, que proposarà un llarg recorregut des dels receptaris més antics fins als de la segona meitat del segle XX, amb la finalitat de posar de manifest l’evolució, transformacions i les continuïtats de la cuina catalana.

 

 

 

Història de la literatura catalana

Història de la literatura catalana (Literatura medieval III)

Diversos autors

Literatura medieval III, dedicat al segle XV, és el volum que tanca l’etapa medieval de la nova Història de la literatura catalana. El llibre dedica apartats a la cavalleria i la literatura,  al Tirant lo Blanc, Curial e Güelfa, l’Espill de Jaume Roig, Joan Roís de Corella, la prosa històrica i sentimental, els escriptors a la València de la segona meitat del segle XV, la prosa religiosa i les manifestacions teatrals profanes i sacres. Està previst que la nova Història de la literatura catalana arribi a configurar un total de vuit volums.

 

PREU 18,00 €
AMICS 17,10 €

Nadala 2015 Biblioteques. De l’Escola de Bibliotecàries al llibre electrònic

Diversos autors

El llibre abraça l’empenta de la Mancomunitat de Catalunya (amb la creació de la xarxa de biblioteques populars, la Biblioteca de Catalunya i l’Escola de Bibliotecàries), l’època franquista, la represa democràtica, l’evolució recent que han tingut les biblioteques municipals i les biblioteques de recerca, fins a la lectura en digital i el llibre electrònic.

PREU 34,00 €
AMICS 32,30 €

 

L’hort del segon origen

Jordi Puig i Roca

Aquest llibre, amb vocació de manual, pretén explicar com l’horticultura, la fructicultura i la cria d’animals que feien els nostres avis, amb els coneixements i les tècniques modernes, poden ser un tresor que ajudi a alimentar les generacions futures d’una manera sana i respectuosa amb l’entorn.

 

 

PREU 23,00 €
AMICS 21,85 €

De Walmart a Al-Qaida

David Murillo Bonvehí

Com llegir la globalització? Quin conjunt d’elements donen forma a la globalització i quins valors l’acompanyen? L’autor aborda en aquest assaig aspectes controvertits de la globalització com la financerització de l’economia, la influència dels mercats en la governança mundial i la desconnexió cada cop major entre els interessos econòmics i els socials. La visió panoràmica que ofereix, així com les sorprenents dades recollides en aquest llibre, no deixaran el lector indiferent.

 

 

PREU 15,00 €
AMICS 14,25 €

Anuari dels valors 2014

Àngel Castiñeira (direcció)

En aquesta segona edició de l’Anuari dels valors, corresponent a l’any 2014, ens reafirmem en la idea de crisi sistèmica apuntada l’any passat. Tanmateix, a diferència de l’anterior, durant l’any 2014 hem començat a entreveure algunes possibles sortides de les múltiples crisis, que es podrien anar concretant durant els propers anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: