Redescobriu el gòtic de Barcelona de la mà de Bernat Metge

“Siats de natura d’anguila. Bernat Metge i Barcelona” és el títol de la ruta guiada i literària per la Barcelona de Bernat Metge, que va iniciar-se l’any 2013 amb motiu del 600è aniversari de la mort de l’autor de Lo somni i que s’ha anat celebrant amb molt bona acollida de públic durant tot l’any 2014.

La ruta discorre per alguns dels escenaris de l’època en què va viure l’autor, com el Palau Reial Major i el Palau Reial Menor, i durant el recorregut els guies, vinculats a la Universitat de Barcelona, llegeixen fragments de l’obra de Bernat Metge.

La visita és una oportunitat única de viatjar en el temps i submergir-se en un moment fascinant de la història de Catalunya.

Aquest itinerari literari és una iniciativa d’Amics d’Els Clàssics, l’Institut d’Estudis Catalans, la Institució de les Lletres Catalanes i el Museu d’Història de Barcelona.

Si sou Amics d’Els Clàssics podeu redescobrir el gòtic de Barcelona amb una oferta molt especial: 2 x 1 en el preu de la visita.

Recordeu que heu de presentar el vostre carnet d’Amic.

La ruta comença al MUHBA,

Plaça del Rei de Barcelona,

Dissabte 14 de març, a les 11 h

Reserveu la vostra plaça a: reservesmuhba@bcn.cat o al telèfon 932562122 de  10 a 14 h i de les 16 a 19 h.

(Preu de la visita: 7,35 €)

Bernat Metge (Barcelona, c. 1346-1413) és l’autor de Lo somni, llibre cabdal de la literatura catalana del segle XIV. L’Editorial Barcino l’any 2012 va publicar una versió adaptada al català modern, El somni, a càrrec d’Alba Dedeu, dins de la col·lecció Tast de Clàssics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: