EL SOPAR DELS SENTITS. Joc gastronòmic, ciència i història a Barcelona

El Sopar dels Sentits és una nova experiència cultural d’STERNALIA, creadors dels Sopars amb Estrelles. En aquesta ocasió, l’activitat es realitza a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya (RAMC) i té com a objectiu convidar els assistents a experimentar com el cervell processa la informació sensorial de l’exterior a través d’un joc gastronòmic on participen els diferents òrgans sensorials: l’oïda, la vista, el gust, l’olfacte i el tacte, i apropar-los la història de la medicina a Barcelona.

L’activitat comença amb una visita comentada a l’emblemàtic edifici de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya (RAMC), situat al carrer del Carme, al centre de la ciutat. Un recorregut per les diferents estances de l’entitat, entre les quals destaca la Sala Gimbernat d’Anatomia. Després, i per primera vegada pel públic en general, s’ofereix l’oportunitat de sopar en aquest escenari històric. A continuació, se serveix el sopar, una activitat conduïda que permet experimentar les sensacions que es van generant plat a plat. Tant el menú, com la disposició de les taules, l’explicació dels plats, i la música… generen percepcions sensorials.

El sopar no és un acte formal habitual, sinó una activitat dirigida i ideada per jugar amb el cervell a través dels sentits. A través de les explicacions i les experiències del sopar, es vol ajudar als participants a comprovar com el cervell construeix la realitat amb la informació que li arriba dels sentits, i com aquesta realitat no sempre coincideix amb el que creiem estar vivint. Tot un joc gastronòmic ideat per generar diferents percepcions sensorials a base de música, llum, sabors, colors, olors i textures. El disseny d’El Sopar dels Sentits ha comptat amb la Sociedad Española de Ciencias Sensoriales, que assessora científicament projectes sensorials.

STERNALIA és una empresa especialitzada en la difusió cultural, històrica i científica a través d’activitats d’oci de prestigi en edificis emblemàtics i singulars. La seva proposta més emblemàtica és Sopars amb Estrelles a l’Observatori Fabra, que se suma a les altres deu experiències diferents a tot Catalunya.

www.sternalia.com. 

Avantatges:

Amb el Carnet dels Amics d’Els Clàssics podràs gaudir d’un 10% de descompte en El Sopar dels Sentits, així com en la resta d’activitats d’Sternalia.

Condicions SOPAR DELS SENTITS

Dissabtes a les 20’20 hores fins a les 23’15 hores.

Preu: 69,50€ (un 10% de descompte amb el Carnet dels Amics d’Els Clàssics)

Informació i reserves: 93 327 01 25 – 697 864 262 i a cesarblasco@sternalia.com, (de dilluns a divendres de9 a 21h i dissabtes i festius de10 a 14h).

www.sternalia.com

Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

C/ del Carme 47, Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: