Reviu en imatges la presentació del Tractat sobre l’amor heroic, d’Arnau de Vilanova

El passat dimarts 6 de març el saló d’actes de la Institució Milà i Fontanals del CSIC va sentir els batecs de la passió amorosa amb la presentació del Tractat sobre l’amor heroic d’Arnau de Vilanova, per primer cop editat en català.

El periodista i escriptor Gaspar Hernández va obrir les intervencions parlant de la gratificant experiència que li ha proporcionat llegir el Tractat sobre l’amor heroic i va destacar que a l’edat mitjana la passió amorosa estava mal vista, tot el contrari del que passa actualment.
L’acte va comptar també amb la participació de Carles Duarte, director de la Fundació Lluís Carulla, i Sebastià Giralt, historiador de la medicina. Joan Santanach, coordinador de l’Editorial Barcino, va llegir un text de Jon Arrizabalaga, investigador del CSIC-Barcelona, al qual li va ser impossible de ser a l’acte.

Ara, si voleu conèixer més coses dels sofriments dels enamorats, de les teories mèdiques de l’època o d’alguns remeis a la malaltia de l’amor, podeu mirar aquest vídeo resum de l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: