El Museu de la Vida Rural presenta Quan érem feliços, de Rafel Nadal

El proper dimecres 7 de març a les set de la tarda es presentarà al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí el llibre Quan érem feliços de Rafel Nadal.

L’acte serà introduït per Carles Duarte, director de la Fundació Lluís Carulla i serà presentat pel poeta Jordi Llavina, Rafel Nadal, autor de l’obra, i l’historiador, polític i germà de l’escriptor, Joaquim Nadal.

Quan érem feliços comença amb un record que no és ben bé un record, sinó un somni evocat: el protagonista s’ha quedat tancat tota una nit a la pastisseria Puig de la rambla de Girona. A partir d’aquí, Nadal ens fa entrar en un univers ple de sensacions i de gustos, i rememora la ciutat dels seus anys tendres i els de la primera joventut: un dia de pluja intensa, la geografia de les petites botigues del centre, les tradicions d’una família de molts germans com és la dels Nadal Farreras, l’estiueig i l’internat al Collell…

Una obra fascinant, en què cada lector hi trobarà no sols l’experiència de l’autor, sinó que, molt sovint, hi veurà reflectida la seva pròpia.

Rafel Nadal (Girona, 1954) és periodista, escriu a La Vanguardia i col·labora habitualment a RAC1, TV3 i 8TV. Ha estat director d’El Periódico de Catalunya de maig del 2006 a febrer del 2010, període durant el qual el diari va rebre, entre altres, el Premi Nacional de Comunicació (2008), el premi al millor diari d’Europa de l’European Newspaper Congress (2008), el premi a la millor portada de l’any de la Society for News Design (2007) i el premi al millor disseny d’Espanya i Portugal, de la SND (2007). El 2011 va publicar el llibre Els mandarins, un llibre de retrats a persones poderoses del país. Amb Quan érem feliços ha guanyat el 44è Premi Josep Pla (2012).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: