Els clàssics i Internet [concurs]

Avui Internet ens permet conèixer millor la cultura medieval. Sembla irònic, però les noves tecnologies ens apropen com mai els clàssics. A més de rebre’n notícies al correu electrònic, podem llegir-los a Google Books, descobrir la vida dels autors a l’Enciclopèdia Catalana, veure’n imatges a diferents blocs… tot!

Els Amics d’Els Clàssics volem fer un recull de tot el que giri al voltant dels clàssics i de la cultura medieval a Internet, i ens agradaria comptar amb les teves recomanacions. Per això posem en marxa un petit concurs que esperem que t’agradi.

Volem saber quins blocs i quines pàgines de cultura medieval llegeixes, on vas per aprendre més detalls dels llibres que et fascinen. Però també si llegeixes habitualment un bloc de cuina medieval, de cal·ligrafia, d’història, etc. Fins i tot pots recomanar-nos el teu propi bloc, si t’agrada escriure sobre el tema, o la pàgina d’un grup de recreació històrica.

Si se t’acut un lloc web o un bloc que t’agradaria recomanar-nos, deixa’ns un comentari abans del 28 de febrer. L’1 de març sortejarem entre tots els comentaris dos lots amb els següents llibres::

-Llibre de Fortuna i Prudència, de Bernat Metge,
-Llibre del rei En Pere, de Bernat Desclot
Curial y Güelfa (edició en castellà)
Els Trobadors, a cura d’Alfons Serra-Baldó
A Contemporary Life, de Ramon Llull (edició en anglès de la Vida coetània)

Recorda: recomana’ns un lloc web i entra al sorteig dels lots de Clàssics!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad:

Entrada anterior
Entrada següent