Ja tenim 4.000 Amics

El mes de setembre passat, l’Editorial Barcino va posar en marxa la plataforma Amics d’Els Clàssics, amb la intenció de difondre i promoure la lectura dels clàssics medievals i, alhora, d’apropar-los als joves. Amb constància i dedicació, ja hem aconseguit arribar als 4.000 Amics subscrits a la Newsletter del web dels Amics, a través de la qual es poden conèixer els autors, els títols i les edicions més universals de la literatura catalana.

A través de les notícies, les xerrades i les presentacions que s’han fet a diverses localitats del Principat i del País Valencià, anem encomanant la passió per les obres clàssiques, publicades per Barcino o per altres editorials també dedicades al món medieval. Ausiàs March, Ramon Llull, Joanot Martorell, Bernat Metge, Curial e Güelfa, Ramon Muntaner o Bernat Desclot, entre d’altres, són alguns dels noms cabdals de la literatura que es va produir en llengua catalana a l’antiga Corona d’Aragó i que volem tenir avui més a prop que mai.

Ens sentim molt orgullosos i satisfets d’haver aconseguit 4.000 Amics, sobretot perquè, segons diuen, ens trobem en una època en què la lectura per part de les generacions més joves és a la corda fluixa. Però, mirant al voltant nostre, ningú no ho diria, això. Tenir tants Amics ens dóna forces per seguir transmetent la lectura dels clàssics i col·laborant a que moltes persones en puguin fruir.

Gràcies a tots per fer-ho possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Código Seguridad: